document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Dalarna!

Hej mina vänner! Kom egentligen hem i förrgår kväll men då kände jag inte för att sitta med detta, men nu så! 
Vi har matat strutsar, ätit massa god mat & aningen för mycket glass, tagit massa fina, fula & finfula bilder, åkt båt på Dala älven, skrattat så magen gjort ont & tårarna runnit, shoppat i Kupolen, myst i vår fina pyjamas, vandrat barfota genom staden en sen sommarkväll och mycket mer! 
Blev mycket bilder denna gången, kanske kommer fler senare! Ska även visa inköpen här ifrån & från Öland!
 
 

Öland!

Var på Öland onsdag - lördag med Erica. Det var helt klart de bästa dagarna denna sommaren! Mycket skratt, riktig glädje, god mat, fint väder, snygga killar, bodde på ett jättefint vandrar hem, kollade på Barbados som hade spelning precis utanför, sena kvällspromenader ner till hamnen för att prata av sig, matkoma nästa varje kväll efter middagen, shopping, solning, Ben & Jerry's glasscafe i Kalmar & Böda Sand. Det är en kort sammanfattning av dessa dagar & ett stort tack till min fina vän som följde med! 

Detta skulle egentligen upp igår, men hade ingen ork, ville passa på att vara ute i det fina vädret & idag har det varit fullt upp med packning & förberedelser för imorgon åker jag till Dalarna ett par dagar med bestie! 

Älskade frukost!

God morgon!
Sov riktigt gott i natt, kanske beror på att jag inte kunde somna alls i torsdags? En del att tänka på men fick fram lösningar på mycket den natten! Är i alla fall ordentligt utvilad idag & ser fram emot dagens äventyr!

Innan jag började seriös med promenader innan frukost avskydde jag att äta frukost, ville oftast skippa det, men nu är det något av det bästa som finns! (kan bero på att jag på senaste alltid är svinhungrig på morgonen?)
Idag fick det bli; proteinhavregrynsgröt med äpple, russin & kanel, kvarg med vattenmelon, kaffe, vitamin och ett avsnitt PLL

Vad brukar ni ha till frukost? 
 

RSS 2.0