document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Summer's on it's way

Hej vänner! 

Nu är 4 veckors praktik över och imorgon är det tillbaka till skolan. Känns lite tråkig ändå då jag trivdes såpass bra på denna praktiken. Men men, kommer tillbaka dit ofta nu och tränar så det blir nog bra! 

I helgen har jag varit hos Christoffer och bara tagit det lugnt, njutit av solen och passade på att kika in i Gymgrossistens nya butik. Kom ut med kalorifria såser samt proteinbars (standard), fick creatin av Christoffer och just nu är ett paket från MM Sports innehållande Ursobolt & BCAA påväg hem till mig, dax att ligga i nu innan sommaren, balen & studenten! 
 
Nu ska jag kila över till mataffären för något att äta, over and out!
 

2014 is a good year

Well, hello friends! 
 
2014 har hittils varti ett så himla bra år! Började året med min favoritkille & första tatueringen på det. Bara omgivit mig med folk som får mig att må bra (förutom de i skolan, meeen den är snart slut!) Förrförra helgen var det Avicii och Stockholm med Erica & Stina som gällde, en välbehövd helg! (tills jag orkar lägga ut bilder där ifrån kan ni kolla på några av Ericas)
Under förra veckan flyttade jag till egen lägenhet som jag tänkte ta & visa lite av den när jag tagit hand om disken och plockat iordning lite smått här! Och denna helgen var supermysig med blandannat besök av Therese & mysdate med babe!
 
 
Nu ska jag göra mig iordning och åka iväg till praktiken. Jobbar 15-21 idag då de ska ha klubbkväll ikväll, blir nog kul! Så länge kan ni få kika på dagens frukost; yoghurt med müsli, frukt & nötter samt en protteshake (Använder just nu DENNA)
 
 
 
 

RSS 2.0